اطلاعیه های صندوق رفاه دانشجویی

۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۸ کد : ۵۴۷ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری خبرتصویری مهم
اطلاعیه های صندوق رفاه دانشجویی

اطلاعیه شماره یک : به اطلاع دانشجویانی که در ترم جاری از تسهیلات وام کوتاه مدت استفاده نموده اند تاریخ پرداخت اقساط وام کوتاه مدت 7/15 و 8/15 و 9/15 و 96/10/15 می باشد . ضمنا پرداخت وام از طریق دستگاه کارت خوان صندوق رفاه دانشجویی و یا حضور در بانک ملی با کد شناسه دو رقمی دانشجو میسر می باشد. لازم به ذکر است که دانشجویان به هیچ عنوانی اقساط وام را از طریق دستگاههای خودپرداز بانک ملی پرداخت ننمایند.

اطلاعیه شماره دو : به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که در ترم های قبل از تسهیلات وام بلند مدت وزارت علوم و تحقیقات استفاده نموده اند  می رساند برای تمدید آن هرچه سریعتر به اداره صندوق رفاه دانشجویی مراجعه نمایند و دانشجویانی که تاکنون از این وام استفاده ننموده اند برای دریافت فرم به این اداره مراجعه نمایند.

اطلاعیه شماره سه : دانشجویانی که متقاضی دریافت وام بلند مدت دانشگاه آزاد اسلامی با بازپرداخت بعد از فارغ التحصیلی می باشند می توانند به اداره صندوق رفاه دانشجویی مراجعه نمایند.

اطلاعیه شماره چهار : دانشجویانی که متقاضی دریافت وام های ازدواج ، ضروری و کمک هزینه تحصیلی و اجاره مسکن می باشند می توانند به اداره صندوق رفاه دانشجویی مراجعه نمایند.

با تشکر اداره صندوق رفاه دانشجویی واحد تهران شرق