بازدید معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی از محصولات مرکز رشد واحد تهران شرق

۱۹ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۲ کد خبر : ۵۷۹ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری

دکتر رنجبر در حاشیه بازدید از دهمین نمایشگاه محصولات فناوری های نانو، از محصولات مرکز رشد واحد تهران شرق دیدن کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد به همراه مسئولان حوزه پژوهش سازمان مرکزی در حاشیه بازدید از دهمین جشنوراه و نمایشگاه فناوری های نانو، از محصولات نانو مرکز رشد واحد تهران شرق دیدن کرد.

دکتر نسیم خانلو معاون پژوهش و فناوری واحد تهران شرق در تایید این خبر افزود: دهمین نمایشگاه فناوری نانو امسال با حضور شرکت های داخلی و خارجی در زمینه تولید فناوری نانو از تاریخ 14 لغایت 17 مهرماه سال جاری در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: نماینده دانشگاه آزاد اسلامی در این دوره از نمایشگاه، واحد تهران مرکزی بود که در کنار این واحد، منتخبی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که در حوزه نانو فعالیت دارند، با ارائه نزدیک به 50 محصول در حوزه های مختلف فناوری نانو در این نمایشگاه حضور داشتند.

خانلو در پایان گفت: مرکز رشد واحد تهران شرق نیز با ارائه محصولات دانش بنیان و نانو در این دوره از نمایشگاه در منتخبان واحدهای دانشگاهی حضور چشمگیری داشت.