برگزاری آیین توجیهی دانشجویان جدیدالورود

۰۱ آبان ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۰ کد خبر : ۵۹۹ اطلاعیه ها اخبار خبرتصویری مهم
برگزاری آیین توجیهی دانشجویان جدیدالورود

برگزاری آیین توجیهی دانشجویان جدیالورود  در واحد تهران شرق

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و با همکاری دانشکده های واحد مراسم توجیهی دانشجویان جدیدالورود با حضور پرشور دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد. در این مراسم ، دکتر احمد سیف رئیس واحد ضمن خیر مقدم و تبریک سال تحصیلی جدید و تسلیت ایام محرم و همچنین فرارسیدن ماه صفر ، نقش دانشگاه و دانشجو را در ساخت تمدن مهم و اساسی دانست. وی گفت : (( دانشجو و دانشگاه همیشه مبداء تحولات بوده است . اگر قرار باشد جنبشی و حرکتی در جامعه ایجاد شود سنگ بنای آن از دانشگاه شروع می شود و دانشجو به عنوان سرباز جامعه در آگاهی بخشی و نشر فرهنگ نقش حیاتی دارد))

ایشان در ادامه بیان کرد :(( واحد تهران شرق با دارابودن فضای آموزشی مناسب و امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی در خور توجه از واحدهای پیشرو در استان تهران می باشد. تلاش کلیه پرسنل دانشگاه بر این است تا بتوان محیطی آرام و پویا را برای دانشجویان فراهم آورد. )). رعایت قوانین و مقررات آموزشی و آگاهی از وظایف از دیگر توصیه های دکتر سیف به دانشجویان بود.

در ادامه کلیه معاونین و روسای دانشکده ها به معرفی خود و قسمتهای مربوطه پرداختند. و در پایان جلسه پرسش و پاسخ با حضور مدیران بخشهای مختلف جهت پاسخگوئی به سوالات و درخواستهای دانشجویان برگزار شد.