سمینار آشنایی با گرایش های آزمون کارشناسی ارشد رشته های معماری

۰۱ آبان ۱۳۹۶ | ۱۷:۳۰ کد خبر : ۶۰۱ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری
سمینار آشنایی با گرایش های آزمون کارشناسی ارشد رشته های معماری

سمینار آشنایی با گرایش های آزمون کارشناسی ارشد در رشته های معماری ، هنرهای ساخت و شهرسازی با مشارکت مرکز معماری ایران  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق برگزار شد.   فردین افرازه مدیر برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان واحد هدف از برگزاری این سمینار را آشنایی دانشجویان با گرایش های آزمون کارشناسی ارشد در بخشهای معماری و هنرهای ساخت و شهرسازی اعلام کرد و گفت : ((جهت کمک به دانشجویان در انتخاب بهتر و عاقلانه تر در خصوص ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد  این سمینار تدارک دیده شده است و خوشبختانه با استقبال دانشجویان رشته های مورد نظر روبرو شد . سخنرانان این سمینار مهندس فرزاد بهمنش نیا ،مهندس میلاد عبادی ومهندس محمد حسن سلمانیان از مرکز معماری ایران بودند که در بخشهای جداگانه ای به توضیح و تبیین موارد فوق پرداختند.)).