دو شهید گمنام میهمان واحد تهران شرق شدند

۲۲ آبان ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۵ کد خبر : ۶۱۹ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری خبرتصویری مهم
دو شهید گمنام میهمان واحد تهران شرق شدند

دو شهید گمنام میهمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق شدند

همزمان با ایام اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و سوگواری و رحلت نبی اکرم (ص)  پیکر پاک و مطهر دو شهید گمنام دفاع مقدس در قیامدشت تشییع و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق خاکسپاری شد.

به گزارش خبرنگار آنا؛ در مراسمی با حضور پرشور مردم و مسئولان و دانشجویان و اساتید پیکر دو شهید گمنام دفاع مقدس از مسجد صاحب الزمان (عج) تشییع و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق به خاک سپرده شد.

این شهدای گمنام دفاع مقدس یکی با 20 سال سن در عملیات کربلای 4 در منطقه ام الرصاص و دیگری با ۱۹ سال سن در عملیات والفجر 4 منطقه پنجوین به درجه رفیع شهادت نائل آمده بودند.

حجت الاسلام والمسلمین دکترابراهیم کلانتری معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر رضا نصیری مدیرکل فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی ، دکتر محمدمهدی طهرانچی عضو هیات امنای دانشگاه و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، و حاج آقا طیبی رئیس نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و حاج آقا وفایی مدیر کل فرهنگی استان تهران و آقای جمالی پور فرماندار شهر ری و همچنین ائمه جمعه پاکدشت و قیامدشت و فرمانداران و بخشداران شهرهای اطراف ار مهمانان این مراسم بودند . پس از اقامه نماز توسط حجت الاسلام و المسلمین امیری امام جمعه قیامدشت ، دکتر محمدمهدی طهرانچی عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی در سخنانی ضمن درود و سلام بر روح پرفتوح امام و شهدا و آرزوی سلامتی و طول عمر رهبر معظم انقلاب اسلامی ، بیان داشتند: (( امروز نزدیک به چهار دهه از انقلاب اسلامی می گذرد بی شک یک خط ممتد ، یک مسیر زنده روز اول انقلاب را با امروز گره زده است و آن شهیدانی هستند که قرآن برای ما زندگان بیان می کند و خطاب قرار می دهد که شما این شهیدان را مرده نپندارید بلکه زنده اند که بین نسل اول انقلاب و نسل چهارم این اتحاد و این همسانی و هماوردی را برای ما بوجود آورده اند)).

ایشان در ادامه فرمودند: (( اربعینی که گذشت نماد زنده بودن شهیدان و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بود که تحولاتی را در منطقه در حال رقم زده است که این حکایت از معجزه خدا و وعده خدا دارد که شهیدان زنده اند. البته ما امامان را همواره زنده و حاضر میپنداریم و امروز افتخار داریم جوانان نسل چهارم انقلاب افتخار دارند پذیرای جوانانی هستند که نزدیک به سه دهه قبل جان خود را در راه بقای این انقلاب هدیه کردند و به زندگان پیوستند.))

طهرانچی در پایان بیان داشتند : (( ای شهیدان ما مرهون لحظه لحظه عمر  شما و گمنامی شما هستیم دراین جمع خوش آمدید ما وعده می دهیم که فقط تشییع کنندگان پیکر شما نباشیم ما وعده می دهیم به راهی که در این راه خون خود را بر زمین هدیه کردید و پیروی از سرور شهیدان داشتید ما براین راه محکم و استوار باشیم و خط ولایت را لحظه ای رها نکنیم و پیروی از ولی را سرمشق خود قرار دهیم )).

پس از پایان سخنرانی دکتر طهرانچی مدحی توسط مداحان اهل بیت عصمت و طهارت صورت گرفته و دو پیکر مطهر در قبور خویش جای گرفتند.