سومین روز تدفین شهدای گمنام

۲۴ آبان ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۵ کد خبر : ۶۲۰ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری خبرتصویری مهم
سومین روز تدفین شهدای گمنام

گرامیداشت سومین روز تدفین شهدای گمنام در واحد تهران شرق

مراسم گرامیداشت سومین روز تدفین دو شهید گمنام در واحد تهران شرق در مسجد دانشگاه در جوار قبور آنان برگزار شد. در این مراسم معنوی که پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر و با حضور رئیس واحد ، معاونین ، اساتید و دانشجویان و همچنین مسئولین منطقه ای و شهری برگزار شد پس از مداحی مداح اهل بیت عصمت و طهارت ، حاج آقا لزومی امام جمعه محترم پاکدشت در سخنانی ضمن تقدیر و تشکر از دست اندرکاران و مسئولین واحد تهران شرق در تدفین دو شهید گمنام در این واحد گفت: (( بی شک امام حسین (ع) و قیام آن حضرت تاثیرات شگرفی در بین تمامی مسلمین دارد. و حرکت عظیم معنوی پیاده روی اربعین که این سالها پرشور و پر عظمت برگزار می شود نشان از عمق تاثیر قیام آن حضرت در بین عاشقانش دارد.))

ایشان ضمن یادآوری رشادتها و دلاوریهای رزمندگان 8 سال دفاع مقدس بیان کرد: (( این شهدا گمنام نیستند بلکه نام و نشان ما از آن آنهاست که همه هستی خود را در راه وطن و انقلاب و این مرز و بوم فدا کردند. بدون تردید دانشجویان ، اساتید و کارکنان این واحد تاثیرات حضور این در شهید را در دانشگاه مشاهده خواهند کرد که روز به روز بر حضور دانشجویان بر بالین قبور این دو عزیز افزوده خواهد شد و نجواهای عارفانه و عاشقانه این نسل جوان با جوانان نامدار دیروز بیشتر و بیشتر می شود.))