آگهی مناقصه خرید کامپیوتر، قطعات کامپیوتری و تجهیزات شبکه و سرورهای موردنیاز واحد(مناقصه دوم)

۰۷ آذر ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۰ کد خبر : ۶۲۷ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری خبرتصویری مهم
آگهی مناقصه خرید کامپیوتر،  قطعات کامپیوتری و تجهیزات شبکه و سرورهای موردنیاز واحد(مناقصه دوم)

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق درنظر دارد تعداد 50 عدد کامپیوتر، قطعات کامپیوتری و تجهیزات شبکه و سرورهای موردنیاز خود را از طریق برگزاری مناقصه عمومی تامین نماید. لذا از کلیه شرکت های حقوقی دارای ( کد شناسه ملی، شماره ثبت شرکت، روزنامه رسمی، شماره اقتصادی و گواهی ارزش افزوده ) و مجوز فعالیت سازمان صنفی رایانه ای و گواهی رتبه بندی و احراز صلاحیت شرکت های انفورماتیکی (حداقل رتبه 6) در حوزه انفورماتیک دعــوت می‌شود تا جهت دریافت فرم های الف، ب و مشخصات فنی تجهیزات مورد نیاز از سایت اینترنتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق به آدرس www.iauet.ac.ir مدارک را اخذ و پس از تکمیل فرم ها حداکثر تا 10 روز کاری از تاریخ انتشار (حداکثر تا تاریخ 96/09/14 ) نسبت به تحویل اسناد و مدارک به دانشگاه، دبیرخانه کمیسیون معاملات واقع در حراست واحد اقدام نمایند.

1-سپرده شرکت در مناقصه به مبلغ دویست میلیون ریال می‌باشد که می‌بایست به حساب شماره 0105117285005 بانک ملی شعبه پاکدشت به نام دانشگاه آزاد واحد تهران شرق واریز و یا در قالب ضمانتنامه معتبر بانکی با موضوع شرکت درمناقصه ارائه گردد.

2- هزینه چاپ آگهی به عهده برنده مناقصه می‌باشد.

3– دانشگاه در رد یا قبول هرکدام از پیشنهادها مجاز است.

4- بررسی پیشنهادات و تشخیص حداقل بهاء حداکثر طی مدت 15 روز کاری اعلام خواهد شد.

آدرس: تهران- کیلومتر 18 اتوبان خاوران-شهرک قیامدشت–دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق– ساختمان مرکزی – دبیرخانه کمیسیون معاملات

تلفن اطلاعات فنی:

ساعات تماس از شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 تا 16