جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) و مراسم روز دانشجو

۱۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۳ کد خبر : ۶۳۲ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری خبرتصویری مهم
جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) و مراسم روز دانشجو

به همت معاونت دانشجویی فرهنگی واحد تهران شرق ، جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) و همچنین مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور پرشور دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد. پس از قرائت قرآن کریم و پخش سرود ملی ، دکتر ماشاء اله ولیخانی معاون دانشجویی فرهنگی ضمن خیر مقدم و تبریک ایام ، دانشجو را زبان گویای جامعه در انعکاس حقایق و واقعیتها دانست. سپس دکتر احمد سیف رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق ضمن تبریک ایام ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت گفت: << رسول مکرم اسلام الگوی کامل اخلاق و سیره دینی و انسانی است و همگان باید از سیره و روش ایشان پیروی کنند>>ایشان در ادامه ضمن گرامیداشت روز دانشجو بیان کرد:<< دانشجو نماد استکبار ستیزی و ظلم ستیزی است و همیشه قشر بیدار و روشنگر جامعه بوده است .>> اجرای تئاتر دانشجویی و همچنین دوبله طنز از دیگر بخشهای این برنامه بود . در پایان مراسم نیز از دانشجویان منتخب علمی ، فرهنگی و ورزشی تقدیر بعمل آمد.