برگزاری مراسم روز پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر

۲۹ آذر ۱۳۹۶ | ۱۵:۱۴ کد خبر : ۶۳۹ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری خبرتصویری مهم
برگزاری مراسم روز پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر

مراسم روز پایانی هفته پژوهش و فناوری سال 96 در واحد تهران شرق با تجلیل از پژوهشگران منتخب و نویسندگان مقالات برتر و مقام آوران مسابقات ملی بتن سال96برگزار شد.

در این مراسم  که  در روز پایانی هفته پژوهش و در سالن همایش های واحد با حضور اعضای هیات رئیسه واحد، مدیران، اعضای هیات علمی ، کارکنان و جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار شد دکتر نسیم خانلو معاون پژوهش و فناوری ضمن تبریک هفته پژوهش به ارائه گزارشی از دستاوردها و گزارش عملکرد یکساله معاونت پژوهش و فناوری پرداخت. تجهیز آزمایشگاهها و کارگاهها و افزایش فضای آزمایشگاهی و کارگاهی ، خرید کتاب و گزارشی از میزان مقالات و همچنین آماری از فعالیتهای حوزه های پژوهشی مانند ارتباط صنعت و جامعه و همچنین باشگاه پژوهشگران جوان از اهم موارد ذکر شده توسط ایشان بود. در ادامه دکتر سیف رئیس واحد تهران شرق نیز ضمن خیر مقدم و تبریک هفته پژوهش به اساتید و پژوهشگران ، پژوهش و تحقیق کاربردی را تنها راه احیای صنعت و شکوفائی آن دانست. سرکار خانم دکتر فرح حبیب عضو هیات علمی گروه معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی در سال 96 دیگر سخنران این برنامه بود که ضمن تبریک هفته پژوهش به تشریح نقش پژوهش در فرایند آموزش معماری پرداخت . در پایان نیز از پژوهشگران منتخب واحد ، آقای دکتر محمد رضا بازرگان لاری پژوهشگر برتر دانشکده فنی و مهندسی ، خانم دکتر زهره حاجیها پژوهشگر برتر دانشکده علوم انسانی و آقای دکتر رضا غیاثی پژوهشگر برتر دانشکده علوم پایه  و همچنین از نویسندگان مقالات برتر و از مقام آوران مسابقات ملی بتن سال96 نیز قدردانی شد.