گرامیداشت یوم الله ۹ دی

۰۳ دی ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۱ کد خبر : ۶۴۲ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری خبرتصویری مهم
گرامیداشت یوم الله ۹ دی

مراسم گرامیداشت یوم الله 9 دی در واحد تهران شرق

به همت بسیج دانشجویی واحد تهران شرق و به جهت آشنایی دانشجویان با فتنه 88 و حماسه 9 دی ، مراسمی با حضور اساتید و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد. دکتر ولیخانی معاون دانشجویی فرهنگی واحد ضمن خیر مقدم ، 9 در را تبلور حضور آگاهانه مردم در صحنه های حساس انقلاب دانست. در ادامه سردار ناصر قره باغی معاون علمی فناوری اطلاعات سپاه پاسداران و کارشناس ارشد مسائل سیاسی امنیتی ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان این مراسم بر ضرورت آگاهی قشر جوان و دانشجوی جامعه از فتنه 88 و فتنه های بزرگتری که در حال حاضر در جریان است و همچنین حماسه 9 دی تاکید کردند. وی گفت : «طراح اصلی فتنه 88 غربی ها بودند که با محوریت آمریکا و اتاقهای فکری که ایجاد کرده بودند و از سالها قبل برنامه ریزیهای لازم را انجام داده بودند.حمایتهای رسانه های معاند و ضد انقلاب و کانالهای ماهواره ای و سایتهای دیگر در شعله ور شدن این فتنه نیز تاثیر شگرفی داشتند. » ایشان ادامه دادند : « تغییر نوع مقابله و مبارزه و ایجاد شکاف بین عناصر انقلاب و نظام و تشدید تحریمها از ابزارهای اصلی دشمن در برابر ایران است». ایشان در پایان ضمن اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص حضور مردم در 9 دی ، همگان را به حضوری آگاهانه و فعال در همه عرصه ها فرا خواندند .