برگزاری محفل انس با قرآن کریم

۱۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۸:۰۴ کد : ۶۸۰ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری خبرتصویری مهم
برگزاری محفل انس با قرآن کریم

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق

محفل انس با قرآن کریم با حضور و سخنرانی امام جمعه شهر قیامدشت و قرائت قاریان بین اللملی و کشوری قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا؛ پیش از ظهر امروز یکشنبه سیزدهم  اسفند با حضور حجت الاسلام والمسلمین امیری  امام جمعه قیامدشت، حامد شاکرنژاد قاری ممتاز بین المللی  و میلاد اردستانی قاری ممتاز کشوری و جمع کثیری از اساتید، کارکنان و دانشجویان مراسم معنوی محفل انس با قرآن کریم در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق  برگزار شد.

امام جمعه قیامدشت  در ابتدای این مراسم با اشاره به اهمیت انس با قرآن و قرائت آن طبق آیات و روایات و همچنین توصیه های فراوان در خصوص آن گفت : << قرآن کلید موفقیت و رستگاری در این دنیا و آن دنیاست . در صورتیکه خواندن آن همراه با عمل و تامل و دقت در آن باشد>>.

این مراسم با قرائت قرآن کریم توسط حامد شاکر نژاد  قاری بین المللی و همچنین میلاد اردستانی قاری ممتاز کشوری رنگ و بوی معنوی خاصی گرفت .

این مراسم به همت بسیج دانشجویی واحد و همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی تهران شرق برگزار شد.