افتتاح و بهره برداری از ساختمان فرهنگی ، رفاهی وسالن اجتماعات شهید آوینی

۰۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۶ کد : ۷۵۹ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری خبرتصویری مهم
افتتاح و بهره برداری از ساختمان فرهنگی ، رفاهی وسالن اجتماعات شهید آوینی

همزمان با عید سعید غدیر خم و گرامیداشت هفته دولت ، ساختمان فرهنگی ، رفاهی و سالن اجتماعات شهید آوینی واحد تهران شرق افتتاح و به بهره برداری رسید. در این مراسم که با حضور دکتر شاکری رئیس مرکز حوزه عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی و مهندس موسوی مشاور عمرانی دکتر طهرانچی و آقای مهندس بیات معاون طرحهای عمرانی و دکتر احمد سیف رئیس واحد تهران شرق و معاونان و جمعی از اساتید و کارکنان برگزار شد ، شرکت کنندگان پس از حضور در مزار شهدای گمنام و قرائت فاتحه و نثار گل سالن اجتماعات شهید آوینی واقع در دانشکده علوم انسانی را افتتاح کردند . سالن اجتماعات شهید آوینی 210 متر مربع مساحت و 180 نفر گنجایش دارد. در ادامه شرکت کنندگان در ساختمان فرهنگی ، رفاهی حضور یافته و بهره برداری از آن آغاز شد. این ساختمان با 2150 متر مربع مساحت دارای بخشهای مختلفی از جمله سالن غذاخوری اساتید و کارکنان و دانشجویان و بوفه و رستوران می باشد که با تلاش و همت رئیس و معاونت عمرانی و سایر بخشهای واحد به بهره برداری رسید. دکتر شاکری ضمن تقدیر و تشکر از همه دست اندرکاران ساخت و اتمام این دو پروژه مهم ، حرکت دانشگاه آزاد را رو به پیشرفت و تعالی دانست و تاکید کرد : (( با تلاش و همت خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی به جایگاهی خواهیم رسید که اولویت اول تحصیل برای دانشجویان خواهیم بود)).