کسب رتبه سوم تیم دانشجویی واحد تهران شرق در لیگ کشوری ستارگان بورس

۱۵ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۵ کد : ۷۶۹ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری خبرتصویری مهم
کسب رتبه سوم تیم دانشجویی واحد تهران شرق در لیگ کشوری ستارگان بورس

کسب رتبه تیم دانشجویی واحد تهران شرق در لیگ کشوری ستارگان بورس

در راستای ارتباط میان صنعت و دانشگاه علی الخصوص در رشته های مالی و اقتصاد دومین لیگ ستارگان بورس در سطح کشور و با حضور 34 تیم دانشگاه های برتر کشور از جمله دانشگاه های تهران، علامه طباطبایی، شریف ، شهید بهشتی، امام صادق، فردوسی ، اصفهان و شهید چمران و سه تیم از دانشگاه آزاد در تابستان سال جاری برگزار گردید. از اهداف دیگر این مسابقات فرهنگسازی برای سرمایه گذاری در بازار سرمایه انجام و معاملات مبتنی بر اخلاق بود چرا که روز به روز حضور شرکت ها در این بازار بیشتر شده و تعمیق آن افزایش می یابد. اکنون فاصله میان دانشگاهها و بازار سرمایه به لحاظ دانش تئوری کمتر شده و این مسابقات فضای مناسبی برای دانشجویان به شمار می رود تا بتوانند آموخته های دانشگاهی خود را در بازار سرمایه بکار گیرند.

در مسابقات امسال 3 تیم از دانشگاه آزاد اسلامی و 31 تیم از دانشگاه های سراسری حضور داشتند که در پایان مسابقات سه تیم دانشگاه تهران و دانشگاه خوارزمی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق رتبه های اول تا سوم را کسب کردند. نکته حائز اهمیت در این دوره از لیگ ستارگان بورس این بود که با توجه به این که تنها  سه تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق، واحد علوم و تحقیقات و واحد تهران جنوب  از مجموعه دانشگاه های آزاد اسلامی شرکت داشتند تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق توانست با کسب بازده بیش از 80 درصد سود طی دو ماه برگزاری مسابقات و اختلاف بسیار کم نسبت به دو تیم برتر دیگر به مقام سوم برسد. اختلاف بازده سه تیم برتر با سایر تیم ها بیش از 30 درصد بوده است که حکایت از رقابت شدید بین رتبه های برتر داشته است. در این دوره از مسابقات تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات به علت زیان بیش از 20 درصد از دور مسابقات خارج شدند و تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب نیز مطابق آخرین رتبه بندی رتبه 24 را کسب کردند.

تیم های اخلاق این مسابقات نیز به ترتیب تیم های دانشگاه الزهرا ، دانشگاه سیستان و بلوچستان و تیم دانشگاه چمران اهواز انتخاب شدند.

تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق به سرپرستی سرکار خانم دکتر صمدی مدیر گروه مدیرت مالی و سرگروهی مجتبی شهبازی دانشجوی ارشد مدیریت مالی این دانشگاه برای اولین بار در این دوره مسابقات حضور داشتند که موفق به کسب این موفقیت شدند. سایر اعضای تیم دانشگاه شامل آقایان کاظمی و زنوزی و خانم فراهانی می باشد.