انتصاب مسئول بسیج کارکنان واحد

۰۱ آبان ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۴ کد : ۷۸۳ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری خبرتصویری مهم
انتصاب مسئول بسیج کارکنان واحد

جلسه تکریم و معارفه مسئولان قدیم و جدید بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق با حضور دکتر حسین نصیر زاده مدیرکل امور شاهد و ایثارگران و فرمانده مرکز مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا ، دکتر احمد سیف رئیس واحد تهران شرق ضمن تقدیر از زحمات آقای محمد حسن پور محمد مسئول سابق بسیج کارکنان برای آقای صادق خلیلی آرزوی موفقیت کردند.

دکتر حسین نصیر زاده فرمانده مرکز مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی ضمن سخنانی به بیان جایگاه و نقش ویژه بسیج در شرایط موجود پرداخت و گفت : (( بسیج شجره طیبه انقلاب و نظام است و بسیجی باید در قبال تمامی مسائل هوشیار و آگاه باشد. حفظ و حراست از انقلاب و دانشگاه و کمک و همفکری به مسئولان واحد دانشگاهی وظیفه اصلی یک نیروی بسیجی متعهد در یک واحد دانشگاهی است)).

این مراسم با قرائت و اهدای حکم مسئولیت صادق خلیلی  و قدردانی از محمدحسن پورمحمد خاتمه یافت. در پایان مدیر کل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی از پروژه دردست احداث یادمان شهدای گمنام واحد تهران شرق بازدید بعمل آوردند.