پیام تسلیت دانشگاهیان واحد تهران شرق در پی حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۱ کد : ۸۱۴ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری خبرتصویری مهم

انا لله و انا الیه راجعون

ضایعه درگذشت جانسوز ،ناباورانه و اندوبار چند تن از دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقات تهران موجب تأسف و تألم گردید. ضمن آرزوی سلامتی و بهبودی کامل برای مجروحان این حادثه ، به خانواده های داغدار و دانشگاهیان گرامی این سانحه ناگوار را تسلیت عرض مینائیم و برای آن عزیزان سفر کرده رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جزیل و سلامتی مسئلت داریم .

همچنین خبر ارتحال عالم ربانی و فقیه مجاهد حضرت آیت ‌الله حاج سیدمحمود هاشمی شاهرودی(ره) موجب تالم و تاثر خاطر اساتید و نخبگان دانشگاهی گردید ،این مصیبت غم بار را به محضر امام زمان (عج )،رهبرمعظم انقلاب و مردم شهیدپرور ایران تسلیت عرض می‌نماییم. از درگاه خداوند سبحان برای آن عالم ربانی و مجاهد، غفران و  رحمت الهی و علودرجات و برای بیت معزز ایشان، صبر و شکیبایی مسئلت می‌نماییم.

<< هیئت رئیسه ، اساتید ، کارکنان  و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق >>