پیام تسلیت دکتر طهرانچی در پی حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات

۰۸ دی ۱۳۹۷ | ۱۷:۲۸ کد : ۸۱۶ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری خبرتصویری مهم
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، ضمن آرزوی سلامتی و بهبودی برای مجروحان حادثه دردناک واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات، به خانواده جانباختگان تسلیت گفت.

دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، ضمن تسلیت به خانواده های بازماندگان سانحه تلخ واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات، برای مجروحان آرزوی سلامت و بهبودی کرد. در متن پیام دکتر طهرانچی آمده است:

انالله و انا الیه راجعون

ضایعه درگذشت جانسوز، ناباورانه و اندوهبار تنی چند از دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران بر اثر واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان این دانشگاه موجب تأسف و تألم گردید.

ضمن آرزوی سلامتی و بهبودی کامل برای مجروحان این حادثه تلخ، با تمام توان پیگیر درمان کامل مصدومان خواهیم بود و از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

اینجانب به خانواده‌های داغدار دانشجویان جان‌باخته این سانحه ناگوار تسلیت گفته و برای آن عزیزان سفر کرده رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جزیل و سلامتی مسئلت دارم.               محمدمهدی طهرانچی