اعلام نتایج دوره کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی

۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۴ کد : ۸۳۳ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری خبرتصویری مهم
اعلام نتایج دوره کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی پیوسته  بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از مرکز سنجش و پذیرش، نتایج دوره های کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی پیوسته  بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه www.azmoon.net قرار گرفت.

پذیرفته شدگان این دوره می توانند درروزهای دوشنبه و سه شنبه 29 و 30 بهمن  و چهارشنبه 1 اسفند به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که در آن پذیرفته شده اند، مراجعه کنند.

پذیرفته شده گرامی:

ضمن تبریک قبولی شما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق و انتخاب این واحد به عنوان محل تحصیل ، به اطلاع می رساند قبل ازمراجعه حضوری به واحد دانشگاهی جهت ثبت نام خواهشمند است با مراجعه به سایت واحد قسمت "" سامانه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود"" نسبت به اسکن مدارک و تکمیل مرحله ای اطلاعات فردی و تحصیلی اقدام نمایید.          سپس جهت ثبت نام حضوری از 97/11/29 لغایت 97/11/30 مقطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته  و تاریخ های سه شنبه 30 بهمن و چهارشنبه 1 اسفند مقطع کارشناسی  با در دست داشتن اصل مدارک و 2 نسخه کپی از آن به واحد مراجعه فرمایید.

با تشکراداره  آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق

مدارک مورد نیاز  ثبت نام ورودیهای جدید(سال 97) نیمسال دوم 98-97  /زمان مراجعه: پس از اعلام نتایج  توسط مرکز سنجش و پذیرش/ مکان ثبت نام:دانشکده هنر و معماری

نام مقطع

مدارک مورد نیاز

کارشناسی ناپیوسته

(کاردانی به کارشناسی)

1-اصل مدرک کاردانی(پیوسته یا ناپیوسته) و3 سری کپی-درصورت ارایه گواهی موقت تحویل چک یا سفته به مبلغ 000/000/10ریال در زمان ثبت نام الزامی است.

2-ریزنمرات دوره کاردانی (پیوسته یا ناپیوسته) و 2سری کپی.         3-اصل شناسنامه و 2 سری کپی از تمام صفحات. 4-اصل کارت ملی و 2 سری کپی پشت و رو.

5-6 قطعه عکس 4*3 (برای مشمولین 12 قطعه). 6- مدرکی دال بر مشخص بودن وضعیت نظام وظیفه و 2سری کپی.    7 -تکمیل دفترچه ثبت نام (دانلود دفترچه).

تبصره: ثبت نام دارندگان مدرک کارشناسی پیوسته  در دوره کارشناسی ناپیوسته با رعایت سایر مقررات آموزشی بلامانع می باشد.

کارشناسی پیوسته

و کاردانی ناپیوسته

1-ارایه اصل دیپلم کامل نظام قدیم یا اصل گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی و3 سری کپی به علاوه مدرک دیپلم(نظام جدید) جهت تطبیق معدل کتبی دیپلم با معدل مندرج در سند پذیرش  - گواهی اتمام دوره لمعتین و اصول حوزه علمیه مورد تایید مدیریت حوزه علمیه قم فاقد ارزش استخدامی(برای حوزویان)- درصورت ارایه گواهی موقت تحویل چک یا سفته به مبلغ 000/000/10ریال در زمان ثبت نام الزامی است.2-اصل شناسنامه و 2سری کپی از تمام صفحات. 3-6 قطعه عکس 4*3 (برای مشمولین 12 قطعه).4-اصل کارت ملی و 2 سری کپی پشت و رو. 5-مدرکی دال بر مشخص بودن وضعیت نظام وظیفه و2 سری کپی. 6-رسید پستی تاییدیه تحصیلی اخذ شده از دفترخدمات الکترونیک.  7-تکمیل دفترچه ثبت نام (دانلود دفترچه).

تبصره1: پذیرفته شدگان با در دست داشتن تصویر مدرک تحصیلی پیش دانشگاهی یا دیپلم کامل نظام قدیم به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه ورسید را در زمان ثبت نام تحویل نمایند.

تبصره2: فقط پذیرفته شدگان (غیرمشمول) دارای مدرک کاردانی(اعم از پیوسته یا ناپیوسته) مجاز به ثبت نام در مقطع کارشناسی بوده وبایددر زمان ثبت نام اصل مدرک کاردانی را تحویل دانشگاه نمایند.

کاردانی پیوسته

1-اصل دیپلم فنی حرفه ای ،کاردانش،هنرستان نظام قدیم،سه ساله نظری یاپیش دانشگاهی و دیپلم نظام قدیم متوسطه و3سری کپی. درصورت ارایه گواهی موقت تحویل چک یا سفته به مبلغ 000/000/10ریال در زمان ثبت نام الزامی است.2-اصل شناسنامه و 2 سری کپی از تمام صفحات.             3 -6 قطعه عکس 4*3 (برای مشمولین 12 قطعه)         4-اصل کارت ملی و 2سری کپی پشت و رو.

5-مدرکی دال بر مشخص بودن وضعیت نظام وظیفه و2سری کپی.     6- رسید پستی تاییدیه تحصیلی اخذ شده از دفتر خدمات الکترونیک.   7-تکمیل دفترچه ثبت نام(دانلود دفترچه)

تبصره1: پذیرفته شدگان  با در دست داشتن تصویر مدرک تحصیلی  مو    ضوع بند1 به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه ورسید را در زمان ثبت نام تحویل نمایند.

کارشناسی ارشد

1-اصل مدرک کارشناسی(پیوسته یا ناپیوسته)و3سری کپی- درصورت ارایه گواهی موقت تحویل چک یا سفته به مبلغ 000/000/15ریال در زمان ثبت نام الزامی است.2-ریزنمرات دوره کارشناسی (پیوسته یا ناپیوسته) و 2سری کپی. 3-اصل کارت ملی و 2سری کپی پشت و رو 4-اصل شناسنامه و 2سری کپی از تمام صفحات.    5-مدرکی دال بر مشخص بودن وضعیت نظام وظیفه و 2سری کپی.  6-6قطعه عکس 4*3 (برای مشمولین 12 قطعه).        7-تکمیل دفترچه ثبت نام (دانلود دفترچه)

دکتری

1-اصل مدرک کارشناسی ارشدو3سری کپی-درصورت ارایه گواهی موقت تحویل چک یا سفته به مبلغ 000/000/15ریال در زمان ثبت نام الزامی است.2-ریزنمرات دوره کارشناسی ارشد 3-اصل کارت ملی و 2سری کپی پشت و رو 4-اصل شناسنامه و 2 سری کپی از تمام صفحات. 5-مدرکی دال بر مشخص بودن وضعیت نظام وظیفه و 2سری کپی 6-6قطعه عکس 4*3 (برای مشمولین 12 قطعه).

اداره آموزش واحد

نظر شما :