درگذشت استاد فقید جناب آقای دکتر حلاجیان ریاست سابق این واحد دانشگاهی

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۸ کد : ۸۴۴ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری خبرتصویری مهم

انا لله و انا الیه راجعون

با نهایت تآسف و تألم درگذشت استاد فقید جناب آقای"" دکتر ابراهیم حلاجیان"" رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق را به جامعه دانشگاهی کشور و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تسلیت عرض می نمائیم .برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر جزیل مسئلت داریم .

روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق

شنبه , ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۰۳

با صدور پیامی؛

دکتر طهرانچی درگذشت عضو هیئت‌ علمی دانشگاه آزاد را تسلیت گفت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی، درگذشت عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر را تسلیت گفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قائم‌شهر، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی درگذشت استاد ارجمند ابراهیم حلاجیان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر و رئیس پیشین واحدهای قائم‌شهر، چالوس و تهران‌شرق را به همکاران و خانواده وی تسلیت گفت.

در متن پیام طهرانچی آمده است: درگذشت استاد ارجمند دکتر ابراهیم حلاجیان عضو هیئت علمی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر و رئیس پیشین واحدهای تهران شرق، چالوس و قائم‌شهر موجب تأسف و تأثر شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه پیام خود خطاب به خانواده مرحوم حلاجیان آورده است: اینجانب این ضایعه را به شما و همکاران ایشان تسلیت گفته و از خداوند رحمان و غفار برای آن مرحوم، رحمت واسعه الهی و برای سایر بازماندگان صبر جزیل و سلامتی مسئلت دارم.