کسب مقام نخست سومین دوره مسابقات لیگ ستارگان بورس توسط تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق

۰۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۰ کد : ۹۰۶ اخبار خبر تصویری خبرتصویری مهم

سومین دوره لیگ ستارگان بورس که از۱۵ تیرماه امسال با حضور ۶۵ تیم از دانشگاه‌های ایران و چهار کشور عمان، ترکیه، سوریه و عراق که  در این رویداد حضور داشتند و ۳۰۰ دانشجو طی مدت‌ ۵۰ روز رقابت کردند برگزار گردید

روزگذشته  پنجم شهریورماه در آیین پایانی و اختتامیه خود که  با حضور مدیران ارکان بازار سرمایه، در دانشگاه الزهرا برگزار شد تیم های برتر معرفی شدند، لوح تقدیر و جوایز خود را از دکتر شاپور محمدی ، رییس سازمان بورس و اوارق بهادار، یاسر فلاح، مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس، امیرهامونی مدیرعامل فرابورس ایران، علی صحرایی مدیرعامل بورس تهران و دکتر عبده تبریزی ، دریافت کردند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق به سرپرستی سرکار خانم دکتر فاطمه صمدی رتبه نخست را به خود اختصاص داد. این تیم  لوح تقدیر مقام اولی، مدال و تندیس رتبه اول و همچنین اعتبار خرید سهام به مبلغ ۲۸۰ میلیون ریال را دریافت کرد. مجتبی شهبازی، حسن چشمی و فرنوش اسدی دانشجویان این واحد دانشگاهی اعضای تیم نخست بودند.

همچنین دانشگاه صنعتی خواجه نصرالدین طوسی در جایگاه دوم قرار گرفت و دانشگاه ایلام در پله سوم ایستاد

در پایان جناب آقای شاهپور محمدی، رئیس سازمان بورس با تشکر از برگزارکنندگان لیگ ستارگان بورس، به تفاوت ماهوی تحصیلات آکادمیک و رویدادهای این‌چنینی برای فرهنگ‌سازی، اشاره کرد. محمدی هر دو را لازم و مکمل یکدیگر دانست اما از تاثیر‌گذاری عمیق‌تر فرهنگ‌سازی نسبت به تحصیلات دانشگاهی سخن گفت.

رئیس سازمان بورس، صرف حضور دانشجویان در این رویداد و فهم روندهای بازار سرمایه را مثبت دانست و گفت: «در پاسخ به سوال علم بهتر است یا ثروت، می‌توان پاسخ داد که علمی که به ثروت برسد،‌ بهتر است. علم بازار سرمایه چنین علمی است.»

او در ادامه با اشاره به اینکه هر وضعیت بازار سرمایه به توانمندی و روش خاص خود نیاز دارد، به دانشجویان توصیه کرد تا دانش خود را به یک توانمندی یا روش خاص محدود نکنند و برای موفقیت، به دنبال ارتقای مداوم خود باشند.