جلسه توجهی اساتید دانشکده هنر و معماری

۱۴ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۸ کد : ۹۱۶ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری

در تاریخ 98/06/31 جلسه ای در سالن اجتماعات دکتر شیرازی دانشکده هنر و معماری برای کلیه اساتید این دانشکده برگزار گردید .

جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط جناب آقای روستا  آغاز گردید.

در این جلسه جناب آقای دکتر امیرحسین ذاکرزاده ریاست دانشکده هنر و معماری ، جناب آقای دکتر دهشیری معاونت پژوهشی دانشگاه ، جناب آقای بهمنی مدیریت آموزش دانشگاه ، سرکار خانم وطن خواه مدیریت آموزشی دانشکده ، سرکار خانم دکتر زهری مدیریت گروه آموزشی معماری و شهرسازی ، سرکار خانم دکتر انصاری ، سرکار خانم دکتر اسماعیلی و سرکار خانم آخوندی از اعضای هیئت علمی و همچنین کلیه استادان محترم مدعو دانشکده حضور داشتند.

در جلسه مذکور جناب آقای دکتر ذاکرزاده  و جناب آقای دکتر دهشیری به ایراد سخنرانی پرداخته و ضمن تبریک فرا رسیدن سال جدید تحصیلی (99-98) ، مهم ترین نکات آموزشی و پژوهشی دانشگاه را خدمت حاضرین در جلسه توضیح دادند. همچنین خلاصه ای از مهم ترین نکات آئین نامه آموزشی دانشگاه های کشور بصورت مکتوب در اختیار استادان محترم قرار گرفت . در پایان نیز ، استادان حاضر هریک به بیان نقطه نظرات خودپرداختندو از جلسه برگزار شده اظهار خشنودی نموده واز مسئولین دانشکده قدردانی بعمل آوردند. در نهایت این جلسه با صلوات بر رسول گرامی اسلام و خاندان پاک شان به پایان رسید.