برگزاری کلاسهای ارشد و دکتری از ترم آینده در روزهای پنجشنبه و جمعه

۰۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۹:۲۳ کد : ۹۶۲ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری خبرتصویری مهم

با سلام ، پذیرفته شده گرامی ضمن تبریک قبولی شما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق در مرحله تکمیل ظرفیت و انتخاب این واحد به عنوان محل تحصیل ، به اطلاع می رساند قبل ازمراجعه حضوری به واحد دانشگاهی جهت ثبت نام خواهشمند است به سایت واحد به آدرس www.iauet.ac.ir مراجعه ودر قسمت "" سامانه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود"" نسبت به اسکن مدارک و تکمیل مرحله ای اطلاعات فردی و تحصیلی اقدام نمایید و سپس جهت ثبت نام حضوری  شخصاً در روزهای یکشنبه و دو شنبه مور خ10 و11 آذرماه  با در دست داشتن اصل مدرک دوره کارشناسی و ریز نمرات و 2 برگ تصویر آن ، شناسنامه عکس دار، کارت ملی، کارت پایان خدمت (برادران) ،دو برگ کپی از تمام صفحات و6قطعه عکس 4*3 به دانشکده های مربوطه مراجعه فرمائید.

ضمناً کلاسهای مقطع کارشناسی ارشد درروزهای پایان هفته(پنجشنبه و جمعه)تشکیل می شود.
 ""اداره آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق""