امکان تحصیل همزمان در دو رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق

۱۳ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۴ کد : ۹۷۶ اطلاعیه ها خبرتصویری مهم
بر اساس مصوبه شورای برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی، امکان تحصیل همزمان دانشجویان در دو رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق فراهم شد.

برای نخستین بار در سطح دانشگاه های دولتی و غیر دولتی کشور، بر اساس مصوبه شورای برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی، امکان تحصیل همزمان دانشجویان در دو رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی  فراهم شد..

به ‌منظور کمک به این دسته از دانشجویان، تسهیلات ویژه همچون تخفیف شهریه، امکان استفاده از مرخصی و سنوات پیش‌بینی شده است.

متقاضیان تحصیل همزمان در دو رشته دانشگاهی می‌توانند با پرداخت شهریه مشروط بر وجود هر دو رشته در یک شهر به دلیل عدم افت تحصیلی دانشجویان، ادامه تحصیل دهند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شیوه‌نامه تحصیل همزمان در دو رشته تحصیلی غیرپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی را به معاونان، رؤسای مراکز و مدیران کل سازمان مرکزی و رؤسای استان ها، واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.

دکتر طهرانچی در این بخشنامه تأکید کرده است: با توجه به سیاست‌های کلان دانشگاه به منظور هم‌افزایی روزافزون در زمینه های مختلف علوم و فناوری و تربیت انسان های مسلط در دو رشته تحصیلی و کسب مهارت لازم، شیوه‌نامه تحصیل همزمان در دو رشته تحصیلی غیرپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی جهت اجرا ابلاغ می شود.

هدف از ابلاغ این شیوه‌نامه، تعیین چارچوب قانونی برای اجرای صحیح تحصیل همزمان در دوره های آموزشی کاردانی و کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) در دو رشته تحصیلی و در همان مقطع یا مقطع پایین‌تر در یک یا دو واحد دانشگاهی عنوان شده است.

براساس بندهای این شیوه‌نامه؛ پذیرفته‌شدگان و دانشجویان در هر یک از مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) واحدهای دانشگاهی علاوه بر تحصیل حضوری یا مجازی در مقطع و رشته فعلی خود، می توانند در یک رشته دیگر در همان مقطع یا مقطع پایین‌تر در واحد دانشگاهی مبدأ یا واحد دانشگاهی دیگری به طور همزمان تحصیل کنند.

همچنین دانشجو پس از ورود به رشته دوم مجاز است برابر ماده 19 آیین‌نامه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، انتخاب واحد درسی انجام دهد. حداکثر مدت تحصیل برای دانشجویان مشمول این شیوه‌نامه، مدت مجاز تحصیل در رشته اول است و دانشجو در مدت زمان تحصیل فقط یک بار می تواند درخواست تحصیل در رشته دوم را ارائه دهد.

براساس این شیوه‌نامه، تغییر رشته دوم امکانپذیر نیست و آن دسته از دانشجویانی که از معافیت نظام وظیفه استفاده می کنند، در صورتی که در رشته اول انصراف از تحصیل داده یا اخراج آموزشی شده باشند، می توانند رشته دوم را تا سقف مجاز مدت زمان معافیت از نظام وظیفه در رشته اول، ادامه تحصیل دهند.

همچنین در این شیوه‌نامه به جزئیاتی ازجمله مقررات آموزشی، تطبیق و معادل‌سازی واحدهای درسی در رشته دوم، انتقال و میهمانی، مرخصی تحصیلی، انصراف از تحصیل، دانش‌آموختگی و... اشاره شده است که متن کامل آن در اختیار واحدها و مراکز دانشگاهی قرار گرفته است.

دریافت شیوه نامه تحصیل همزمان در دو رشته غیر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی-.pdf

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل