ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد از ۱۶ آذرماه آغاز می‌شود

۱۶ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۶ کد : ۹۹۰ اطلاعیه ها خبرتصویری مهم

آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد سال ۹۹ در ۶ گروه آزمایشی علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، هنر و دامپزشکی و ۱۴۰ کدرشته امتحانی برگزار خواهد شد.

وی افزود: اطلاعیه نحوه ثبت‌نام و دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد و ۲۵ دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور از روز شنبه ۱۶ آذرماه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر می‌شود، ثبت‌نام در این آزمون و ۲۵ دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور نیز از همین روز آغاز خواهد شد و تا روز دوشنبه ۲۵ آذرماه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور ادامه دارد.

مشاور سازمان سنجش آموزش کشور گفت:‌ آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ همزمان با ۲۵ دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور در روزهای پنج‌شنبه و جمعه ۲۸ و ۲۹ فروردین‌ماه ۹۹ برگزار خواهد شد.

توکلی اعلام کرد: این آزمون برای پذیرش دانشجو در دوره‌های روزانه، شبانه، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، مؤسسات غیرانتفاعی و غیردولتی برپا می‌شود.